Annonce:
E-mail
Adgangskode
Forkert e-mail eller adgangskode

Glemt adgangskode?
Favorit søgninger

Søg job i AP Pension

Nedenfor kan du se, hvilke ledige stillinger der er i AP Pension. Er der ikke en stilling for dig, så er du også meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Det gør du her.

 

Søg elevplads
AP Pension tager nye finanselever ind hvert år i august, og vi rekrutterer normalt i februar/marts. Finanselevuddannelsen er en toårig uddannelse, som giver dig mulighed for at få en karriere inden for finansverdenen. Som elev i AP Pension specialiserer du dig i pensionsforsikring. Læs mere her.

 

Hvordan er det at arbejde for AP Pension
I AP Pension tror vi på, at vores medarbejdere først kan skabe værdi og resultater for vores kunder, når de er engagerede og tilfredse. Derfor arbejder vi hele tiden med at udvikle vores arbejdsmiljø. Læs mere her om, hvordan AP Pension er som arbejdsplads.

 

Vi har pt. ingen jobs fra AP Pension.

Jobview
Nørregade 71, 1th
DK-5000 Odense C
+45 71 99 75 80
mail@jobview.dk
CVR: 25993888
Hvad er Jobview?
Jobview er en interaktiv jobportal, der tilbyder en hel ny tilgang til rekruttering og det at søge job. Virksomheder kan indrykke jobannoncer og jobsøgere kan oprette et CV og en jobagent, herunder Video CV. Har du allerede et CV på Jobnet.dk eller LinkedIn kan du hente det ind efter oprettelse. På jobview kan du søge job eller medarbejdere inden for alle fagområder, jobkategorier, jobtyper og lokationer fra et enkelt intelligent søgefelt.
Unikke features:
  • Hent dit CV fra Jobnet eller LinkedIn
  • Søg job på kortet via Google Maps
  • Optag eller link til Video CV
  • Online jobsamtaler via webcam
  • Se job i nærheden med Job App